Ons team bestaat uit vijf dierenartsen

Dierenarts_GwenGoris
Gwen Goris

Vakdierenarts, zaakvoerster

Gwen is zaakvoerster en fulltime dierenarts bij “een hart voor pootjes” (afgestudeerd in 1999). Ze heeft reeds verscheidene bijscholingen gevolgd in binnen- en buitenland en studeerde in 2017 af aan de universiteit diergeneeskunde in Gent als “Vakdierenarts kleine huisdieren”. Dit is een specialisatie in de gezelschapsdieren diergeneeskunde die 2 jaar in beslag nam. Dit extra diploma stelt haar op de hoogte van de nieuwste technieken en evoluties binnen de diergeneeskunde en zal haar helpen om haar specialisatie naar de gezelschapsdieren verder door te voeren. Om zo haar allerliefste patiëntjes nòg beter en professioneler te kunnen verzorgen. Gwen is ervan overtuigd dat een goede service voor de zieke diertjes een sterk en gemotiveerd team vereist! Daarom stelt zij trots haar team voor.

dierenarts en chirurg Els Delvaux
Els Delvaux

dierenarts

Els is een ervaren dierenarts (afgestudeerd in 1996). Haar interesse gaat uit naar de weke delen chirurgie. Els volgt hiervoor regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland. Ze werkte samen met specialisten en ook werkte ze een aantal jaren in een dierenkliniek. Ze zal zich naast de algemene diergeneeskunde ook verder blijven toeleggen op chirurgie. We zijn alleszins erg trots om zo’n ervaren dierenarts bij het team “Een hart voor pootjes” te verwelkomen!

Anne Lauwers

Dierenarts

Dierenarts Anne Lauwers studeerde in 2016 af aan de faculteit diergeneeskunde te Gent (optie gezelschapsdieren), waar ze vertrouwd geraakte met de nieuwste ontwikkelingen in de dierengeneeskunde.
In september 2016 kwam ze het team van DAP een hart voor pootjes fulltime versterken. Anne is een heel gedreven en lieve dierenarts met een hart voor pootjes!
Momenteel spitst ze zich vooral toe op de eerstelijns diergeneeskunde. In de toekomst wil ze zich graag verdiepen in de orthopedie.

dierenarts Julie Lecocq
Julie Lecocq

Dierenarts

Julie verzorgt in onze praktijk voornamelijk de eerstelijnsdiergeneeskunde, aangevuld met een interesse voor bijzondere huisdieren zoals konijnen, fretten en schildpadden.  Julie werkt half time bij ons.   

dierenarts Wendy Vansanten
Wendy Vansanten

Dierenarts

Wendy Vansanten is dierenarts met hart en ziel. Wendy is een goede all round dierenarts en werkt voltijds in een andere praktijk. Enkele dagen per maand komt ze het team “Een hart voor pootjes” versterken.